ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΣΚΑΡ

meteo.gr | Weather Forecasts over Greece and Europe

Εστιατόριο Ταβέρνα ο ΚΑΒΟΣ Από 1978

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Γιατί πρέπει να μείνω στοΝυδρι στο Hotel Oscar


                                    Sunrise Hotel Oscar Nidri LefkadaΤο ξενοδοχείο Oscar ευρίσκετε στο κεντρικότερο σημείο του νησιού της Λευκάδας στο Νυδρι όπου είναι και η τουριστική πρωτεύουσα του νησιού δίπλα στο λιμάνι.

Το Νυδρί είναι πασίγνωστο για την νυχτερινή του ζωή και την τουριστική του κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες.
Φτάνοντας στο χωριό μπορείτε να κάνετε θαλλάσια σπορ, να παίξετε ανέμελα στην παραλία κάνοντας διάφορες δραστηριότητες και το βράδυ να απολαύσετε ένα δείπνο στα πολλά και διάφορα εστιατόρια που υπάρχουν , με την ελληνική παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα τους η να έχετε έντονη νυχτερινή ζωή στα διάφορα καφέ η κλαμπ που υπάρχουν. Το Νυδρί είναι το πιο διάσημο και ταυτόχρονα το πιο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο στην Λευκάδα. Απέναντι από το Νυδρί υπάρχει το ιδιόκτητο νησάκι Σκορπιός ιδιοκτησία του Αριστοτέλη Ωνάση.Το Νυδρί είναι κλασικός προορισμός οικογενειών, νέων ζευγαριών και ανεξάρτητων επισκεπτών που θέλουν να γευτούν την κοσμοπολίτικη εικόνα της Λευκάδας.
Απολαύστε την θέα των διαφόρων μικρών νήσων που βρίσκονται απέναντι από το Νυδρί όπως του Σκορπιού, του Μεγανησίου ,της Μαδουρής
Το Νυδρί σας περιμένει και αξίζει πραγματικά να το επισκεφθείτε..

Πλούσιος είναι ο θαλάσσιος διαμελισμός της Λευκάδας. Αποτελείται από εντυπωσιακές ακτές, χερσονήσους, ακρωτήρια ,σπήλαια (όπως το γνωστό σε όλους ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ)- με ξεχωριστό το ακρωτήριο Λευκάτα - όρμους που αποτελούν εξαιρετικά φυσικά λιμάνια όπως του Βλυχού, των Συβότων, της Ρούδας στα ανατολικά της Λευκάδας και της Βασιλικής στη νότια πλευρά. Πολλοί διαδοχικοί όρμοι υπάρχουν και στο Μεγανήσι, που δημιουργούν μικρά εντυπωσιακά φιόρδ.
Όλα αυτά μπορείτε να τα εξερευνήσετε με μια ημερησία κρουαζιέρα ξεκινώντας το πρωί από το λιμάνι του Νυδριου με σκάφος μαζί με άλλους επισκέπτες η να τα εξερευνήσετε μόνοι σας ενοικιάζοντας μια βάρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου